Natječaj za voditelja mješovitog pjevačkog zbora

OBRTNIČKO GLAZBENO DRUŠTVO
Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin objavljuje NATJEČAJ  za voditelja mješovitog pjevačkog zbora.

Za dirigenta mješovitog pjevačkog zbora traži se osoba sa završenom visokom školskom spremom glazbenog smjera i iskustvom u vođenju pjevačkog zbora. Kandidati uz prijavu na natječaj trebaju priložiti životopis s opisom dosadašnjeg radnog iskustva u struci.

Prijave kandidata primaju se do 23. kolovoza 2013. godine na adresu Udruženja.O rezultatima natječaja svi kandidati bit će obaviješteni pismeno.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”