Zimski poslovni susreti u Kranjskoj gori

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) organizira Zimske poslovne susrete - B2SKI svojih članova, obrtnika i poduzetnika iz cijele Slovenije. Događaj B2SKI nadgradnja je tradicionalnih zimskih sportskih igara obrtnika i poduzetnika Slovenije, kojima će se ove godine pridružiti i obrtnici i poduzetnici susjednih zemalja i zemalja u okruženju. Osnovni cilj je uspostavljanje poslovnih kontakata, dogovaranje novih poslova te poslovno i strukovno druženje.

Zimski poslovni susreti - B2SKI trajat će ukupno tri dana, od 3. do 5. veljače 2017. u Kranjskoj Gori po sljedećem rasporedu:

  • petak, 3.2.2017 - B2B, poslovni susreti obrtnika i poduzetnika (besplatno) - poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, građevinarstva, elektro-industrije, prehrambene industrije i turizma.
  • subota, 4.2.2017 – Zimske sportske igre - natjecanja u veleslalomu i spustu  
  • nedjelja, 5.2.2017 – završetak

Detaljnu informaciju s programom i cjenikom možete pročitati na linku: http://www.hok.hr/press/novosti/zimski_poslovni_susreti_u_organizaciji_obrtno_podjetniske_zbornice_slovenije

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”