22. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2017

U tijeku je priprema 22.  Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2017 koji će se od 24. do 26. veljače 2017. održati u Virovitici.

Odlukom Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore od 20. rujna 2016. godine 22. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2017 uvršten je u Plan sajmova HOK-a za 2017. godinu u listu regionalnih sajmova te je Hrvatska obrtnička komora prepoznala važnost sajma za obrtništvo i važnost aktivne uloge Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u suorganizaciji nastupa članova Komore na sajmu u Virovitici.

Više informacija o samome sajmu i prijavne obrasce za nastup na sajmu „VIROEXPO 2017.“ možete pronaći i na Internet stranici sajma: www.viroexpo.hr kao i direktno kontaktirati gospodina Igora Androvića, direktora tvrtke „VIROEXPO d.o.o.“ na broj mobitela: 099/806 9046.

Za upite vezano uz prijavu nastupa možete se obratiti I Obrtničkoj komori Virovitičko- podravske županije; kontakt osoba g. Božidar Jeremić, tajnik Komore,  dostupan na broj telefona: 033/721 258,  broj telefaksa: 033/726 028 i adresi elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”