Bjelovarski sajam poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na sajamskim manifestacijama u Gudovcima

Bjelovarski sajam d.o.o. poziva sve zainteresirane obrtnike i poduzetnike da u 2017. godini sudjeluju na sajamskim manifestacijama koje će se u njihovoj organizaciji održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara.

Sajmovi su bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. Uz pomoć i stručne savjete suorganizatora i poslovnih partnera, Bjelovarski sajam d.o.o. će organizirati slijedeća događanja:

13. međunarodni pčelarski sajam (11. i 12.2.)

"najslađi sajam"; – sajam sa najvećom i najkvalitetnijom ponudom proizvođača i distributera pčelarske opreme, meda i pčelinjih proizvoda, te svega ostalog vezanog uz pčelarstvo.

Pčelarski sajam ima također vrlo kvalitetan edukativni dio, te još niz zanimljivih popratnih događanja za mnogobrojne posjetitelje.

Izložba vina i vinogradarske opreme (11. i 12.2.)

Øizložba koja je nadopunila pčelarski sajam, a na kojoj se predstavljaju proizvođači i distributeri vinogradarske opreme, te vinarije iz većine vinarskih regija Republike Hrvatske.

20. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i Sajam poljoprivredne mehanizacije (31.3. - 2.4.)

Ømeđunarodni poljoprivredni, gospodarski i obrtnički sajam, koji i dalje svake godine bilježi rast u broju izlagača, količini izložbenih površina i broju posjetitelja. Poljoprivrednici mogu po povoljnim cijenama kupiti sjemensku robu, zaštitna sredstva i poljoprivrednu mehanizaciju, a organizirani su i stručni skupovi, okrugli stolovi, predavanja i prezentacije rada poljoprivrednih strojeva.

2. Drvni svijet – prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije (31.3. - 2.4.)

Øsajamska manifestacija koja će se održati po drugi puta na Sajamskom prostoru Gudovac, a koja je u prošlogodišnjem premijernom izdanju u potpunosti opravdala svoje postojanje.

Uz izložbeno-prodajni dio šumarske opreme i opreme za obradu drveta, u suradnji s poslovnim partnerima iz navedenog područja održati će se i cijeli niz aktivnih prezentacija.

CAC – HR BJELOVAR 2017. (27.5.)

  • nacionalna izložba pasa, koja se održava u suradnji s Hrvatskim kineziološkim savezom i Klubom za sportske i službene pse Bjelovar.

25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam (8. - 10.9.)

  • najveća i najstarija manifestacija Bjelovarskog sajma, kojom je pokrenuta tvrtka Bjelovarski sajam i sajmovanje na Sajamskom prostoru Gudovac. Riječ je o međunarodnom, poljoprivrednom, stočarskom, gospodarskom i obrtničkom
  • sajmu, s prisustvom velike ponude poljoprivredne mehanizacije, opreme za stočarstvo i stočne farme, te Državnom izložbom stoke.

25. državna izložba stoke (8. - 10.9.)

  • najveća i jedina specijalizirana stočarska izložba u Republici Hrvatskoj, a koja je bitan dio Jesenskog sajma jer privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja.

2. Peti element – grijanje i obnovljivi izvori energije (8. - 10.9.)

  • druga nova manifestacija iz prošle godine koja je također opravdala svoje pokretanje, a kojoj je cilj je da u predzimskom periodu na jednom mjestu okupi poslovne subjekte vezane uz naslovnu tematiku.

Obnovljivi izvori energije su sve bitniji element svakodnevnog života i zaslužuju svoje daljnje predstavljanje široj javnosti.

Svi zainteresirani izlagači mogu se obratiti u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma , kako bi dobili sve potrebne informacije:

tel: +385 (0) 43 238 846  •   +385 (0) 43 238 852  •   +385 (0) 43 238 844    fax: +385 (0) 43 238 841

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   •   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   •   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   •   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVE ZA 20. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i 2. Drvni svijet, SU U TIJEKU A TRAJU DO 10.03.2017. GODINE.

Prijavnice i ostala dokumentacija nalaze se u prilogu.

NARUDŽBENICA

PRIJAVNICA

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”