POZIVAMO NA ANKETIRANJE obrtnike Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin

Pozivamo Vas na anketiranje u Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin – prostorije Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13 – II. kat
Molimo Vas za sudjelovanje u anketi – iz pitanja ćete vidjeti da će u mnogočemu biti određena budućnost hrvatskog obrtništva prihvate li se ili ne prihvate prijedlozi Hrvatske obrtničke komore.
Anketa je anonimna, međutim, ako je želite potpisati bit će valjana i potpisana.
Vaš dolazak na anketiranje u Udruženje je neophodan zbog toga što se vodi evidencija obrtnika koji sudjeluju u anketi. U toj evidenciji se ne bilježi kako ćete se izjasniti s obzirom da je anketa anonimna, ali svojim potpisom morate potvrditi da ste u anketi sudjelovali, jer se time dokazuje da je anketa stvarno provedena.

Anketa se provodi do četvrtka,25. 04. 2012.

PREUZMITE ANKETU

http://uhov.hr/download/Zahtjevi%20i%20pitanja%20hrv.%20obrtnica%20i%20obrtnika%20-%20anketa.pdf

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”