Varaždinski glazbenici na svečanosti HOK-a

Dana 29. 06. 2012. godine Mješoviti pjevački zbor Obrtničkog glazbenog društva Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin gostovao u Zagrebu, gdje je nastupao u Hrvatskom narodnom kazalištu u glazbenom dijelu svečane Akademije povodom 160. obljetnice brige o obrtništvu i Dana Hrvatske obrtničke komore.

Svečanost je održana u nazočnosti predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića i pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske ispred koje je bio prisutan ministar Goran Maras.

Pred predstavnicima obrtnika iz svih krajeva Hrvatske i uzvanicima zbor Obrtničkog glazbenog društva vrlo uspješno je izveo skladbe L. W. Beethovena, F. Dugana. Z. Špišića - T. Uhlika i A. Kabilja pod vodstvom dirigentice prof. Dade Ruža i uz klavirsku pratnju prof. Vesne Leljak – Petković.

Uspješna sezona 2011/2012. ovim je nastupom završila za zbor na  najljepši mogući način, a već početkom rujna, za kada su zakazane prve probe, započet će nova sez

ona 2012/2013. u kojoj će u prvoj polovini 2013. godine Obrtničko glazbeno društvo obilježiti 75. godišnjicu uspješnog djelovanja.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”