UPOZORENJE OBRTNICIMA: Pazite kome dajete novac!

Primili ste neobičan dokument kojim od vašeg obrta traže novac za upis u poslovnom registru ili adresaru, a niste sigurni o čemu se radi? HOK upozorava svoje članove da budu oprezni i vrlo pažljivo prouče sadržaj ponuda za objavu njihovih podataka. Molimo obratite pažnju da se ne radi o obvezi nego o ponudi koju možete prihvatiti ako vam objava vaših podataka u navedenom registru na internetu odgovara.

Slične ponude za poslovni adresar najčešće su sročene tako da se čini kako se potvrđuje ispravnost ili se vrši ispravak podataka u bazi podataka koja je predočena kao obavezna. Stoga ne potpisujte i ne šaljite dobiveni obrazac natrag pošiljatelju ako niste sigurni da želite naručiti i platiti objavu vaših podataka u ponuđenom adresaru.

U slučaju nepotpunog razumijevanja onoga što vam se nudi, Savjetodavna služba Hrvatske obrtničke komore vam je na raspolaganju pozivom na broj telefona 072 000 026 ili emailom putem portala https://www.hok.hr/press/pitajte_nas.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem