Pozivamo Vas na MASTERCLASS COLOR&CUT seminar

Pozivamo Vas na MASTERCLASS COLOR&CUT seminar koji će održati tvrtka ZA VAS d.o.o. u hotelu VARAŽDIN ,  Kolodvorska 19 , 42000 Varaždin , dana 25.03.2018. sa početkom u 15:00 sati.

KOTIZACIJA U PRETPRODAJI: 150,00 kn
Informacije i rezervacije na telefon:

Marica 095/2216 769
ZA VAS d.o.o. - 052 216 768

PROGRAM:

15:00 - uvodna prezentacija

15:15 - praktični rad:
• Honey Bronde Balayage - tehnika izrade prirodnih sunčanih pramenova uz predstavljanje K.blonde gline za izbjeljivanje kose
• Bojanje uz I.plex
• Color Ombre - kombinirana tehnika izrade ombre pramenova i izrasta
• Fade in Color - tehnika kombiniranja boja s mekim prijelazima
• Tehnike geometrijskog šišanja

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem