Proljetni sajam u Grazu

Proljetni sajam u Grazu održava se od 27.4. do 1.5.2018., ukupno 5 sajmenih dana. Sajam je otvoren za posjetitelje od 10:00 – 18:00 sati svakog sajmenog dana. Prema informacijama organizatora, Grazer Messe, proljetne sajmove posjeti oko 50.000 posjetitelja.

Nastup hrvatskih izlagača će biti promoviran i oglašavan na video zidu Grazer Messe dva tjedna unaprijed. Plakat A1 veličine biti će postavljen na stalku na vanjskom prostoru uz ulaz u dvoranu. Ovogodišnji nastup organiziran je pod nazivom 'Kroatien goes Grazer Frühjahrsmesse' i na taj se način želi povezati ugodna iskustva potencijalnih kupaca s hrvatskim proizvodima koje već poznaju s godišnjih odmora u našoj zemlji.

Blok štandova hrvatskih izlagača nalazi se u glavnog hali Gradske dvorane, koja je integralni dio Velesajma Graz.

Dostupne su  tri veličine štandova po cijenama (ukupna cijena za 5 dana sajma) kako sljedi:

  1. 1. 4,5 m² - 420,00 € + PDV
  2. 2. 6,0 m² - 520,00 € + PDV
  3. 3. 9,0 m² - 770,00 € + PDV

Svi izlagači dužni su pridržavati se zakonske regulative Europske Unije. Za sajmove u inozemstvu potrebno je pripremiti dovoljno proizvoda/robe da Vaš štand bude opremljen i popunjen jednako od prvog do posljednjeg sajmenog dana.

Svaki izlagač/proizvođač formira svoje sajamske cijene samostalno i neovisno.

Svaki je proizvođač/izlagač dužan uskladiti svoj nastup, izložene proizvode i popratnu dokumentaciju u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske i Europske Unije vezane za nastupe na sajmovima i sajamskim priredbama.

Dodatne informacije i pojašnjenja možete dobiti pozivom na broj: 091 - 237 22 ili na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i d.lipohar@gmail.

PRIJAVNICA

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem