Organizacija i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na Međunarodnom sajmu TEHNOMA Skopje 2018.

Molimo Vas da obratite pozornost na informaciju i materijale u prilogu vezane uz organizaciju sufinanciranog nastupa članova Hrvatske obrtničke komore na Međunarodnom sajmu TEHNOMA u Skopju 2018. godine koji će se održati od 24.-28.10.2018. godine.

Obratite pozornost da je u prilogu prijava nastupa članova HOK-a napravljena posebno od prijave nastupa trgovačkih društava koja nisu članovi HOK-a radi razlike u sufinanciranoj cijeni nastupa. Također uz samu prijavu nastupa potencijalnim izlagačima šaljemo i Privolu za obradu podataka vezano uz prijavu i organizaciju nastupa na sajmu TEHNOMA u Skopju 2018. Molimo Vas da spomenute materijale pošaljete obrtnicima i poduzetnicima na Vašem području kako bi svi zainteresirani na vrijeme stigli prijaviti izložbu, budući je izložbeni prostor HOK-a ograničen. Izložbeni prostor HOK-a je ograničen stoga se pozivaju svi obrtnici i poduzetnici da na vrijeme prijave svoj nastup na ovome sajmu, a poseban poziv ide i obrtnicima koji žele po prvi puta prezentirati proizvode i usluge svojih obrta na sajmu u Skopju.

INFORMACIJE O SAJMU

PRIJAVA ZA SAJAM

PRIVOLA ZA OBRADU PODATAKA

 

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”