Poziv na radionicu - fokus grupu - u projektu Povezivanje građana i gradova putem kulture za uključivi rast“ 19.03.2019.

Pučko otvoreno učilište Varaždin provodi projekt pod nazivom “C Via C - Povezivanje građana i gradova putem kulture za uključivi rast“.

Ovime Vas pozivam na radionicu - fokus grupu - kao pripremu za središnji događaj u projektu koji će se održati u razdoblju od 10. do 12. travnja 2019. godine kada u posjeti u Varaždinu očekujemo naše partnere iz Slovenije, Mađarske i Srbije.

Radionica, odnosno fokus grupa, održat će se u utorak, 19.03.2019. godine, u trajanju od 10:00 do 11:15 sati, na Pučkom otvorenom učilištu Varaždin (POU Varaždin) u Hallerovoj aleji 1/II, 42000 Varaždin.

U prilogu prosljeđujem poziv s navedenim temama projekta, dok ćemo na samoj radionici predstaviti ciljeve projekta i najaviti glavni događaj. Zbog kvalitetne pripreme projektnih aktivnosti, ljubazno Vas molim da se odazovete ili u slučaju spriječenosti pošaljete zamjenu. Ujedno predlažemo da ovaj poziv proslijedite obrtnicima koji djeluju na području Grada Varaždina, a bave se suvenirima i kulturnim aktivnostima.

 

Raspored radionice / fokus grupa

10:00 – 10:20 – Prezentacija koncepta projekta “C Via C - Povezivanje građana i gradova Preko
kulture za uključiv rast” i pozadina projekta (što EU želi postići na području kulture)

10:20 – 11:00 – Rasprava o kulturnim potencijalima područja, na koji način sudionici smatraju da
projekt može doprinijeti razvijanju novih suvenira

11:00 – 11:15 – zaključak te definiranje programa i rasporeda centralnog događaja projekta

 

POZIV NA RADIONICU

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”