Objavljeni Javni pozivi u 2019. godini

Predmet Javnog poziva je dodjela pokroviteljstva/sufinanciranja Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta (u daljnjem tekstu Ministarstva) za organizacijugospodarskih događanja, znanstveno-stručnih skupovai manifestacija,sajmova i drugih oblika promidžbe malog i srednjeg poduzetništva. Poziv je otvoren danom objave na mrežnim stranicama Ministarstva (www.mingo.hr).Rok za podnošenje prijava na ovaj Poziv je 60 dana od dana objave.

Prihvatljive manifestacije i Korisnici sredstava sufinanciranja

Prihvatljivi korisnici su organizatori gospodarskih događanja i manifestacija, sajmova i drugih oblika promidžbe malog i srednjeg poduzetništva i obrta,organizatori događaja s ciljem promidžbe malog i srednjeg poduzetništva kroz nacionalno vidljive projektne aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta (elektronski, tiskani i digitalni mediji), organizatori gospodarskih i izložbi inovatora te sličnih oblika promocije, znanstveno –stručnih skupova telokalno –tradicijskih manifestacija, a sve vezano uz promidžbu poduzetništva, zadrugarstva i obrta,kao i promidžbu tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda,sa sjedištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu Korisnici) i to:

1. Obrazovne, znanstveno istraživačke ustanove te stručna udruženja, općine, gradovi, županije, Grad Zagreb, županijske razvojne agencije, udruge, zadruge, savezi zadruga, savezi udruga, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavacai Hrvatska obrtnička komora, područne obrtničkekomore i udruženja obrtnika (za znanstveno –stručne skupove)

2. Općine, gradovi, županije, Grad Zagreb, razvojne agencije, trgovačka društva,udruge, zadruge, zadružni savezi, savezi udruga, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska obrtnička komora, područne obrtničke komore i udruženja obrtnika, turističke zajednice gradova, općina i županija (za gospodarske manifestacije, izložbe, sajmove)

Aktivnosti promidžbe poduzetništva i obrta za 2019. godinu detaljnije možete proučiti na sljedećim linkovima:


Javni poziv
Odluka
Obrazac

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”