Akademija za obrtnike 2020.

S obzirom da smo poslovanjem i obavezama već dobrano zakoračili u 2020. godinu, nastavlja se i naša edukacija u okviru Akademije za obrtnike. Donosimo vam pregled ugovorenih predavanja u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Varaždin pa bi nas jako veselilo da se na njih odazovete i tako nadogradite svoje znanje.

Utorak,    04. veljače od 17-20 sati  Selekcija i zapošljavanje (I dio)  predavač: Blanka Lasić
Četvrtak,  06. veljače od 17-20 sati  Selekcija i zapošljavanje (II dio) predavač: Blanka Lasić
Utorak,    11. veljače od 16:30-20:15 sati Određivanje cijena usluga i proizvoda za obrte, predavač: Sanja Varlaj



Osim navedenih predavanja koja su nastavak redovnog programa, na traženje dijela obrtnika ponovit ćemo određena predavanja iz tema koje su posebno zanimljive, u terminima odgovarajućim za obrtnike koji kroz tjedan nisu u mogućnosti dolaziti na predavanja.
Dakle svi vi koji ste propustuili prisustvovati predavanjima iz Komunikacijskih vještina i Marketinga, ista ponavljamo prema slijedećem rasporedu:

Subota,   01. veljače od 15-19:30 sati Komunikacijske vještine, predavač Asja Lajtman Bosilj 
Subota,   08. veljače od 15-19:30 sati Prodajne vještine (I dio), predavač Asja Ljtman Bosilj
Subota,   22. veljače od 15-19:30 sati Prodajne vještine (II dio), predavač Asje Lajtman Bosilj


U ožujku ćemo ponoviti i predavanja iz Digitalnog marketinga, o terminu ćemo vas obavijestiti kad ih dogovorimo sa predavačem Lovrom Metlikovcem.

Svoj dolazak na predavanja kojima želite prisustvovati, možete najaviti na našu mail adresu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i na broj telefona 042/320-616.

Pozivamo vas još jednom da iskoristite mogućnosti stjecanja znanja koja vam mogu pomoći u uspješnosti vašeg poslovanja.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”