Nastupite na 22. Generalnom BH sajmu ZEPS Zenica 2015!

Hrvatska obrtnička komora organizirati će i sufinancirati kolektivni nastup članova na 22. GENERALNOM BH SAJMU ZEPS 2015. u Zenici, najvećoj sajamskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini.

Izložbeni program sajma ZEPS obuhvaća: građevinarstvo, elektro-industriju, strojogradnju, proizvodnju i preradu metala, preradu drveta, preradu plastičnih masa, gumu, izradu alata i naprava, izradu namještaja i opreme za uređenje doma, energetika, IT tehnologije…

Naziv sajma/adresa: 22. GENERALNI BH SAJAM ZEPS 2015., Kučukovići 2/VI, p.p. 2, 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina, www.zeps.com

Termin održavanja: 06.-10. 10. 2015.

Radno vrijeme sajma: 10,00-18,00 sati

Svečano otvaranje sajma: 06.10.2015. u 11,00 sati

Izložbeni prostori sajma ZEPS- 10.900 m2 zatvorenog izložbenog prostora u paviljonima i 5.900 m2 otvorenog izložbenog prostora sajma

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Zenici 2015 -štand u paviljonu međunarodnih izlagača.

Sajam u Zenici okupiti će gotovo 400 izlagača iz 15 država Svijeta, a očekivana sajamska posjeta je oko 45.000 posjetitelja, od čega više od 70% specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu ključ u ruke - svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora, dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju i hostesu na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb-Zenica-Zagreb i postavu na štandu. Dakle kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Zainteresirani obrtnici i poduzetnici se mogu javiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru, ili poslati prijavu putem područnih obrtničkih komora, odnosno udruženja obrtnika.

Za dodatne informacije vezane uz sajam u Zenici, uvjete nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/ 48 06 650- Dražen Horvat ili putem e-mail-a na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”